Cégünkről:

Tolna megyében Dombóvár közelében fekvő Attala község központjához közel található családi házunk és udvarán üzemünk. Vállalkozásunk 1988 óta működik, majd  1992-ben megalakítottuk jelenlegi betéti társaságunkat. Először családi vállalkozásként üzemeltünk, a későbbiek során növeltük  létszámunkat a jelenlegi átlag 10 főre. Bővitett épületrészekből raktárakat alakítottunk ki és teljesen újonnan épült üzemben több gépsoron egy műszakos munkarendben dolgozunk. Fő tevékenységi körünk fémek galvanikus felületkezelése kék, sárga vagy fekete színű passzíválással, tömeges és függesztett kivitelben. Cégünk többek között csavargyárak, gép-, illetve egyedi alkatrész gyártók részére végez felületkezeléseket, a munkafolyamati előírásokat utasításba foglaljuk, dolgozóinkat oktatjuk és az abban foglaltakat betartatjuk. A technológiai sorok képesek a felületkezelés minden fázisát - a tisztítástól a kész felületek védelméig - kiváló minőségben teljesíteni. Korszerű technológiai berendezéseinken állandó karbantartásokat és ellenőrzések végzünk, rendszeresen felújítjuk és bővítjük őket. Bevezetésre kerültek egészségvédelmi technológiák, amivel megfeleltünk az európai ROHS direktíva követelményeinek.
Társaságunk egy olyan fejlődési szakaszba érkezett, amikor a piac az ügyfelek folyamatosan változó igényei egyre nagyobb szakmai felkészültséget követelt, és ezért cégünk 2005-ben megvalósította az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert. 2011-ben pedig az ISO 9001:2009 tanusítványt is megszereztük.


Piaci és üzleti céljainkat csak minőségi munkavégzéssel tudjukelérni azáltal, hogy vevőink szolgáltatásainkkal elégedettek, ajánlanak minket, és visszatérnek hozzánk. Ezért is kiemelten fontos számunkra a megrendelőink folyamatos megelégedettsége munkánkkal kapcsolatban.
Időt és energiát fordítunk arra, hogy ez a magatartás szemléletté érlelődjön és céljainkat valamennyi munkatársunk ismerje meg és napi tevékenységük során gyakorlatban is alkalmazza és folyamatosan fejlessze. Bizalomra épülő tartós kapcsolatra törekszünk, melyet a 34 éves szakmai gyakorlat és tapasztalat partnereink érdekeit szolgálja, melynek záloga csak a minőségi, precíz és pontos munka lehet.